Προϋποθέσεις Χρήσης

Προτού εισέλθετε και περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις προϋποθέσεις  χρήσης που το διέπουν. Περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας Typografos.Gr. συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεσή σας με αυτούς και την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

1) Τροποποίηση όρων

Η Typografos.Gr. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη καθώς και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες της για τυχόν τροποποιήσεις ή αλλαγές μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα.

2) Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα

Η Typografos.Gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει σε ότι αφορά στα ακριβή στοιχεία σχετικά με τα προϊόντα που παρουσιάζονται. Δεν δεσμεύεται για τα παραπάνω σε περίπτωση τυχόν τεχνικών λαθών, που έχουν παρουσιαστεί λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

3)  Περιορισμός ευθύνης

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για:
α) Τυχόν απαιτήσεις νομικής φύσης ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες και χρήστες της ιστοσελίδας και του ιστοχώρου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή όχι και τη χρήση ή όχι της ιστοσελίδας και του ιστοχώρου.
β) Πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες από αυτήν παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής.
γ) Τυχόν τεχνικά προβλήματα που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν στους επισκέπτες ή χρήστες του διαδικτύου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτήν. Βεβαιωθείτε πως έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό και το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο και συμβατό με τις ενέργειες που κάνετε κατά την πλοήγησή σας.
δ) Την πιθανότητα να υπάρξει καθυστέρηση της αποστολής της παραγγελίας εξαιτίας έλλειψης πρώτων υλών, έκτακτο τεχνικό πρόβλημα ή άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή sms.

4) Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η Typografos.Gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρείας «Γεράσιμος Π. Παπαδάτος». Οι φωτογραφίες, τα λογότυπα, οι εικόνες, τα κείμενα, τα προϊόντα, και γενικά όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναδημοσίευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικό ή άλλο, από τρίτους χωρίς την σχετική άδεια της εταιρείας.
Η Typografos.Gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για πνευματικά δικαιώματα τρίτων αν το υλικό (φωτογραφίες, κείμενα, λογότυπα κλπ) που παραλαμβάνει από τον συναλλασσόμενο πελάτη της δεν του ανήκουν.

5) Ασφάλεια συναλλαγών και προστασία προσωπικών δεδομένων

Η Typografos.Gr δεσμεύεται ότι δεν θα κοινοποιήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους για εμπορικούς σκοπούς. Τα προσωπικά σας στοιχεία τα χρειαζόμαστε μόνο για να γίνει η επικοινωνία μας μαζί σας και προκειμένου να ενημερώνεστε για τις νέες μας προσφορές ή αλλαγές στα προϊόντα μας, καθώς επίσης και για την σωστή και έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών σας.

6) Ισχύον δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην Typografos.Gr, καθώς και οι σχέσεις μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των χρηστών συνδέονται με τις παρακάτω ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις:
– Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο για θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου (Οδηγία 2000/31/ΕΚ),
– Νόμος περί προστασίας καταναλωτών (Ν. 2251/1994) για πωλήσεις από απόσταση,
– Περί προσωπικών δεδομένων (άρθρο 11 Ν. 2472/1997).
Εάν οποιοδήποτε άρθρο των παραπάνω όρων σε οποιαδήποτε στιγμή θεωρηθεί ως μη εφαρμόσιμο ή ακυρωθεί ή αντικατασταθεί με κάποιο άλλο, δεν θα επηρεασθεί η εγκυρότητα και η εφαρμογή των λοιπών όρων όπως αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω. Αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.

7) Διαθεσιμότητα προϊόντων και πρώτων υλών

Συνήθως τα προϊόντα μας και οι πρώτες ύλες είναι άμεσα διαθέσιμα, σε διαφορετική περίπτωση όμως δεσμευόμαστε για την έγκαιρη ενημέρωσή σας και να σας προτείνουμε κάποιο άλλο παρόμοιο προϊόν ή πρώτη ύλη άμεσα διαθέσιμο.

Για να δείτε τις τιμές ή να προβείτε σε αγορά θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης. Dismiss