Είμαστε η Typografos.Gr η 1η σου επιλογή για την προβολή της επιχείρησής σου.

Στη Typografos.Gr τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας αποκτούν επιπλέον αξία επειδή είναι προσαρμοσμένα στις δικές σας πραγματικές ανάγκες.

Το μότο μας; «Στρατηγική στην επικοινωνία»

Η Typografos.Gr ιδρύθηκε από την επιχειρηματία Μαίρη Κολοτούρου και τον δημοσιογράφο – διαφημιστή Μάκη Παπαδάτο.

Και οι δύο προέρχονται από την μεγάλη βιομηχανία του κλάδου τους.

Η Μαίρη είναι τρίτη γενιά επιχειρηματίας εργοστασίου στρατιωτικών εξαρτήσεων και μάλιστα είναι η μοναδική γυναίκα σε όλη την Ευρώπη που είναι πιστοποιημένη προμηθευτής του ΝΑΤΟ, αποδεικνύοντας ότι σε ένα ανδροκρατούμενο κλάδο οι γυναίκες μπορούν να κάνουν καριέρα και να καθιερωθούν με σκληρή δουλειά και αυτοπεποίθηση.

Ο Μάκης είναι ο ιδρυτής του Εκδοτικού Οργανισμού Ειδικού Τύπου «ΘΕΜΑ» και  της Διαφημιστικής Εταιρείας «CARROUSSEL». Οι εφημερίδες και τα περιοδικά της εκδοτικής του εταιρείας έχουν κυκλοφορήσει σε πολλά εκατομμύρια αντίτυπα και με την διαφημιστική του εταιρεία έχει χειριστεί τον λογαριασμό μεγάλων Ελληνικών εταιρειών αλλά και πολυεθνικών.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 τον ρόλο του διαφημιστή των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων είχαν οι γραφίστες, οι τυπογράφοι ή στην καλύτερη περίπτωση κάποια διαφημιστικά γραφεία, τα οποία όμως δεν είχαν την τεχνογνωσία για ολοκληρωμένες λύσεις προβολής.
Οι εταιρείες που παρείχαν υπηρεσίες και προϊόντα με υψηλά πρότυπα ήταν λίγες και με υψηλές τιμές και απευθύνονταν κατά κύριο λόγο σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Έλειπε από την αγορά μια εταιρεία που θα μπορούσε να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με τιμές προσαρμοσμένες στο 70% της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, δηλαδή τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Αυτό το κενό αποφάσισαν να το καλύψουν η Μαίρη και ο Μάκης και έτσι το 2007 ένωσαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους και δημιουργήσαν την εταιρεία Typografos.GR.

Όραμα τους είναι να προσφέρουν στον Έλληνα επιχειρηματία ολοκληρωμένες λύσεις προβολής και αυτό το έχουν καταφέρει με ένα δίκτυο μεταπωλητών σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι διαθέτουν τις γνώσεις για να προσφέρουν στην τοπική τους αγορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Typografos.Gr σε προσιτές τιμές σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Στη Typografos.Gr ξέρουμε ότι όπως το on line marketing έτσι και το off line εξελίσσονται διαρκώς, για αυτό λοιπόν συνεργαζόμαστε με οργανισμούς και Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό για να παρακολουθούμε τα νέα υλικά που κυκλοφορούν στη αγορά και τις νέες τάσεις προβολής για έντυπη ή ηλεκτρική επικοινωνία.
Συγκεκριμένα, έχουμε συνεργαστεί με το Μεταπτυχιακό Τμήμα «Έξυπνη Συσκευασία & Εκτύπωση» του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με Χημικούς Μηχανικούς του Πολυτεχνείου Αθηνών, με το Πανεπιστήμιο Pagora της Grenoble Γαλλίας, τον Οργανισμό για την προβολή στο διαδίκτυο HTML και άλλα.

Η συνταγή της επιτυχίας μας είναι, οι γνώσεις μας, οι προσιτές τιμές αλλά, το σημαντικότερο, οι ανθρώπινες σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες μας.
Γιατί, όπως λέει και ο Μάκης, ο διαφημιστής είναι ο γιατρός του εμπορίου και στον γιατρό σου πρέπει να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη.