ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες και τα είδη μας.

Σας παρακαλούμε στείλτε μας το αίτημά σας από τις παρακάτω φόρμες.

Πολύ γρήγορα, ένα εξειδικευμένο μέλος της Ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις επιπλέον λεπτομέρειες που μπορεί να χρειαστούν για την ολοκλήρωση του της παραγγελίας ή της προσφοράς που ζητήσατε..

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε στο κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Πολύ σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ολοκλήρωση του αιτήματός σας!

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε στο κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Πολύ σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ολοκλήρωση του αιτήματός σας!

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή

Επαγγελματικές Κάρτες

Στη Typografos.Gr τυπώνουμε επαγγελματικές κάρτες σε χαρτί άριστης ποιότητας 350 γραμμαρίων και ματ πλαστικοποίηση δύο όψεων, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αντέχει στο χρόνο και να κερδίζει τις εντυπώσεις
Επίσης μπορούμε να δώσουμε σχήμα στις κάρτες σας επιλέγοντας ανάμεσα από τα περίπου 150 έτοιμα καλούπια που διαθέτουμε ή να κατασκευάσουμε για εσάς το καλούπι που θέλετε με πολύ χαμηλό κόστος.

Επαγγελματικές Κάρτες με ανάγλυφο τοπικό uv

Είμαστε το πρώτο τυπογραφείο στην Ελλάδα που ξεκίνησε το 2018 να κάνει συνεκτύπωση επαγγελματικών καρτών με ανάγλυφο τοπικό uv, από τότε μέχρι σήμερα έχουμε επενδύσει σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που μας δίνουν τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε το spot uv σε custom εργασίας, χωρίς προεκτυπωτικό, με ευελιξία στη διάσταση, χωρίς ελάχιστη ποσότητα και με άμεση παράδοση.

Επαγγελματικές Κάρτες σε ειδικό χαρτί

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ειδικά χαρτιά πολυτελείας σε διαφορετικά βάρη, υφή ακόμα και χρωματιστά χαρτιά.
Επίσης έχουμε τη δυνατότητα εκτός από 4χρωμη εκτύπωση να τυπώσουμε χρυσοτυπία, ασημοτυπία ή βαθυτυπία για ακόμα ποιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επίσης μπορούμε να δώσουμε σχήμα στις κάρτες σας επιλέγοντας ανάμεσα από τα περίπου 150 έτοιμα καλούπια που διαθέτουμε ή να κατασκευάσουμε για εσάς το καλούπι που θέλετε με πολύ χαμηλό κόστος.

Πλαστικές Κάρτες (Pvc)

Η Typografos.Gr είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγή pvc καρτών σε μικρές ποσότητες και χωρίς προεκτυπωτικό κόστος.
Σήμερα η ευελιξία μας έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς παραγωγής, όπως, εφαρμογή spot uv, βαμμένο σόκορο. Τυπώνουμε σε λευκό, ασημί και χρυσό υλικό, με δυνατότητα εφαρμογής μαγνητικής ταινίας, αρίθμησης, RFID κλπ. Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Mini Πλαστικές Κάρτες - Μπρελόκ (τριπλέτα)

Η Typografos.Gr είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγή pvc καρτών σε μικρές ποσότητες και χωρίς προεκτυπωτικό κόστος.
Σήμερα η ευελιξία μας έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς παραγωγής, όπως, εφαρμογή spot uv, βαμμένο σόκορο. Οι μίνι πλαστικές κάρτες είναι ενωμένες σε 3αδες, από εκεί προέρχεται και η εμπορική τους ονομασία ``τριπλέτα``. Τυπώνουμε σε λευκό, ασημί και χρυσό υλικό, με δυνατότητα εφαρμογής μαγνητικής ταινίας, αρίθμησης, RFID, spot uv, βαμμένο σόκορο κλπ. Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Έντυπα Μονόφυλλα

Η εταιρεία μας από το 2017 μέχρι σήμερα τυπώνει κάθε μέρα με δυνατότητα παράδοσης ακόμα και αυθημερόν, κάτι που ελάχιστες επιχειρήσεις του κλάδου μας σε όλη την Ελλάδα μπορούν να το καταφέρουν.

Πολυσέλιδα Έντυπα Κατάλογοι

Έχουμε τη δυνατότητα να τυπώσουμε πολυσέλιδα έντυπα με ψηφιακή παραγωγή για μικρά τιράζ, όφσετ για μεγαλύτερες ποσότητες και με κυλινδρική μηχανή για εφημερίδες και περιοδικά. Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ευελιξία στη βιβλιοδεσία, όπως καρφίτσα, κολλητά ή ραφτό κολλητά καθώς και σε ειδικές επεξεργασίες όπως, πλαστικοποίηση, uv,γκοφρέ, θερμοτυπία κλπ.

Folder Α4+

Στη Typografos.Gr τυπώνουνε εταιρικά folder σε χαρτί velvet με ή χωρίς πλαστικοποίηση αλλά και σε ειδικά χαρτιά. Ο εξοπλισμός μας, τελευταίας τεχνολογίας, μας δίνει την δυνατότητα μετεκτυπωτικών εφαρμογών, όπως, spot uv και χρυσοτυπία χωρίς προεκτυπωτικό κόστος και περιορισμό στη ποσότητα. Επίσης έχουμε την ευελιξία να τυπώσουμε φόλτερ σε ότι διάσταση χρειάζεστε.

Σουπλά

Στην Typografos.Gr μπορείτε να τυπώσετε σουπλά σε μεγάλη ποικιλία χαρτιών, ξεκινώντας από πολύ μικρές ποσότητες, για παιδικά πάρτι, δεξιώσεις, εταιρικές συναντήσεις κλπ, μέχρι πολλές χιλιάδες, χρησιμοποιούμε άοσμα οικολογικά μελάνια με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Επίσης τυπώνουμε σουπλά πολλαπλών χρώσεων σε «Έξυπνο Χαρτί».

Επιστολόχαρτά – Έντυπα Λογιστηρίου

Στη Typografos.Gr θα μπορέσετε να τυπώσετε τα επιστολόχαρτα σας στο κλασικό χαρτί γραφής, αλλά και σε μια μεγάλη γκάμα από οικολογικά – ανακυκλώσιμα χαρτιά. Έχουμε μεγάλη ευελιξία στην ποσότητα και τυπώνουμε μονόχρωμα ή έγχρωμα επιστολόχαρτα ακόμα και με χρυσοτυπία, ασημοτυπία κλπ.

Φάκελοι

Η Typografos.Gr είμαστε το μοναδικό Ελληνικό τυπογραφείο που τυπώνει ανοιχτούς φακέλους χωρίς περιορισμό στην ποσότητα, αυτή μας η δυνατότητα σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε φακέλους αλληλογραφίας που μέχρι τώρα διέθεταν μόνο πολύ μεγάλες επιχειρήσεις που είχαν την δυνατότητα να τυπώσουν μεγάλες ποσότητες. Έχουμε μεγάλη ευελιξία στην ποσότητα και τυπώνουμε μονόχρωμα ή έγχρωμα φάκελα ακόμα και με χρυσοτυπία, ασημοτυπία κλπ και σε πολλά είδη χαρτιών.

Καρτελάκια Πόρτας - Door Hangers

Στη Typografos.Gr μπορούμε να τυπώσουμε καρτελάκια πόρτας σε διάφορα μεγέθη και σχήματα χωρίς περιορισμό στη ποσότητα. Επίσης τυπώνουμε και Door Hangers πολλαπλών χρήσεων σε «Έξυπνο Χαρτί».

Τυπωμένες Κούπες

Στη Typografos.Gr τυπώνουμε κούπες με ανεξίτηλα μελάνια sublimation για άριστη ποιότητα εκτύπωσης με αντοχή στον χρόνο και τα καθημερινά πλυσίματα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από κούπες όπως:
- Λευκές κούπες με έγχρωμη εκτύπωση, Λευκές με χρωματιστό χερούλι και χείλος, για εσάς που θέλετε κάτι περισσότερο από την απλή κούπα, Φωσφοριζέ, με εκτύπωση κατά προτίμηση με μαύρο χρώμα, Κούπα glitter, τόσο εντυπωσιακές όσο και εσείς, Μαγική κούπα, αρχικά το χρώμα της είναι μαύρο και όταν βάζουμε το ζεστό υγρό γίνεται άσπρη και εμφανίζεται η εκτύπωση.

Σουβέρ

Σουβέρ πολλαπλών χρήσεων με αντιολισθητική αδιάβροχη βάση και έγχρωμη εκτύπωση σε πλαστικοποιημένο χαρτί, επίσης έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης σε «Έξυπνο Χαρτί» για ακόμα μεγαλύτερ αντοχή στο χρόνο. Ιδανικά για εστιατόρια, μπάρ και φυσικά στο γραφείο.

Roll Up

Η εταιρεία μας εισάγει Roll Up για αυτό και τα διαθέτουμε σε ασυναγώνιστες τιμές. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό αλουμίνιο και συνοδεύονται από υφασμάτινη τσάντα μεταφοράς. Η εκτύπωση γίνετε σε υψηλής ανάλυσης μηχανήματα και είναι ανεξίτηλη και ανθεκτική ακόμα και σε εξωτερικές συνθήκες. Το υλικό της εκτύπωσης είναι Ευρωπαϊκός μουσαμάς 440 γραμ. Η εγκατάσταση του του roll up stand δεν διαρκεί πάνω από 1 λεπτό και είναι πολύ εύκολη από οποιονδήποτε χωρίς χρήση εργαλείων.

Σημαίες Παραλίας - Πεζοδρομίου

Οι Σημαίες Παραλίας – Πεζοδρομίου αποτελούν ένα αποτελεσματικό τρόπο προβολής της επιχείρησής σας και της προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών σας. Κάθε σημαία συνοδεύεται εντελώς δωρεάν από σαμπρέλα νερού.

Σταντ Πεζοδρομίου Τύπου Α

Τα Σταντ Πεζοδρομίου Τύπου Α είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό αλουμίνιο και είναι ένα ιδανικό σύστημα προβολής για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Τα συναντάμε ιδιαίτερα σε καταστήματα εστίασης, όπως ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες κλπ για την παρουσίαση του τιμοκαταλόγου τους, σε φαρμακεία, εμπορικά καταστήματα, εκθεσιακούς χώρους κλπ. Η εκτύπωση είναι διπλής όψης σε μουσαμά μεγάλης αντοχή. Η αντικατάσταση του μουσαμά γίνεται πολύ εύκολα και κουμπώνουν με σύστημα κλιπ

Κappa Μount

Το Κappa Μount είναι ένα πολύ ελαφρύ, αφρώδες φύλλο, με αφρό πολυουρεθάνης στο εσωτερικό του και εξωτερικά επενδυμένο με χαρτόνι, είναι ιδανικό για εφαρμογές όπως Σταντ, διαφημίστηκες κατασκευές, εκθέσεις φωτογραφίας, πίνακες, σημάνσεις, καρτολίνες μεγάλου μεγέθους, εκθεσιακά περίπτερα, σκηνικό θεάτρου, 3D γράμματα, βιτρίνες καταστημάτων, stencil κλπ. Στη Typografos .Gr τυπώνουμε Κappa Μount σε μικρές και μεγάλες διαστάσεις και έχουμε τη δυνατότητα να κόψουμε σε ότι μέγεθος και σχήμα θέλετε και να τοποθετήσουμε ποδαράκια στήριξης.

Εκτυπώσεις Μεγάλου Μεγέθους - Plotter

Οι εφαρμογές είναι τόσες πολλές όσο και ανάγκες σας, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε επιχείρηση, γραφείο, κατάστημα ακόμα και σε προσωπικό χώρο. Στη Typografos.Gr διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό για άριστη ποιότητα εκτύπωσης και σε μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων υλικών.