Όροι Συναλλαγών

1) Εγγύηση ποιότητας

Δεσμευόμαστε για την ορθή εκτέλεση και καλή ποιότητα της παραγγελίας σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της.

Ωστόσο τα λάθη είναι ανθρώπινα και εμείς τα αναγνωρίζουμε,

Σε περίπτωση δικού μας λάθους  υποχρεούμαστε να επαναλάβουμε την εκτέλεση της παραγγελίας σας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και χωρίς περαιτέρω ευθύνη σας. Για την επανάληψη της παραγγελίας  σας πρέπει εντός πέντε ημερών από την παραλαβή της να μας ενημερώσετε γραπτώς με e-mail  info@typografos.gr ή στο fax 210 74 88 729 για το πρόβλημα και εντός έξι ημερών να μας επιστρέψετε την αρχική παραγγελία στην έδρα μας Αλεξανδρείας 5 Δάφνη T.K. 172 35 κι εμείς αμέσως θα επαναλάβουμε την εκτέλεση της παραγγελίας σας ΧΩΡΙΣ καμία επιπλέον δαπάνη (εκτός από τις δαπάνες προς τρίτους π.χ. μεταφορικά, ΦΠΑ, διαφυγόντα κέρδη).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Όσο πιο σαφείς είστε στην περιγραφή της παραγγελίας σας τόσο λιγότερα λάθη θα γίνουν. Όταν, για παράδειγμα, η παραγγελία σας αφορά φακέλους, εμείς έχουμε συγκεκριμένο προμηθευτή που προμηθευόμαστε. Εάν μας έχετε στείλει δείγμα, δεν μπορούμε να ξέρουμε από ποιον προμηθευτή είναι και θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς που έχουμε στην αποθήκη μας. Στην περίπτωση που θέλετε τους συγκεκριμένους φακέλους θα πρέπει να μας τους προμηθεύσετε. Το ίδιο παράδειγμα αφορά σε κάθε περίπτωση που μεσολαβούν πρώτες ύλες.

2) Παραλαβή παραγγελιών

Υποδοχή νέων παραγγελιών έως τις 4μμ., κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ειδικά για τις παραγγελίες με εξπρές χρόνο παράδοσης, τα αρχεία πρέπει να έχουν σταλεί έως τις 12μμ.

3) Ακυρώσεις παραγγελιών

Ακύρωση παραγγελίας πρέπει να γίνει εγγράφως από τον πελάτη στέλνοντας ένα e-mail στο info@typografos.gr ή στο fax 210 74 88 729, ενώ οφείλει να καλύψει πλήρως όλες τις δαπάνες μέχρι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, καθώς και τα έξοδα διαχείρισης, όπως ποιοτικός έλεγχος, διόρθωση αρχείων, κλπ. Μεταφορικά έξοδα και άλλες δαπάνες προς τρίτους δεν επιστρέφονται.

4)  Καθυστέρηση παραγγελίας

Κάποιες ειδικές συνθήκες όπως απεργίες, έλλειψη πρώτων υλών, έκτακτα καιρικά φαινόμενα, αργίες κλπ ίσως μας εμποδίσουν να κάνουμε άμεση αποστολή.
Ακόμα εάν τα στοιχεία που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας δεν είναι σωστά και δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με οποιοδήποτε τρόπο ή δεν ανταποκριθείτε στην επικοινωνία μας, η παραγγελία σας θα καθυστερήσει σημαντικά.

5) Τρόποι πληρωμής

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας και να συνεννοηθούμε για τον τρόπο πληρωμής που σας διευκολύνει, και το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής.Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας με τους παρακάτω τρόπους:

α) Πληρωμή μέσω τραπέζης, συνεργαζόμαστε με τις τράπεζες,

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ALPHA BANK – EUROBANK 

Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο παρακαλούμε μετά την κατάθεση των χρημάτων να επικοινωνήσετε με το λογιστήριο στέλνοντας ένα e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@typografos.gr ή στο fax 210 74 88 729 ή καλώντας στο 210 77 77 708

β) Με την χρήση PayPal (ρωτήστε μας για λεπτομέρειες).

γ) Με στρατηγική συνεργασία της Typografos.Gr με την Viva.

Κερδίστε χρόνο και χρήμα με τον Νέο τρόπο συναλλαγών Viva Payments.

Μέσω της VIVA μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους Χρεωστική και Πιστωτική Κάρτα, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας επιπλέον λογαριασμών και με άμεσες πληρωμές, μέσω ενός απλού redirect, στο 100% ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον της VIVA Payments. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τη VIVA Payments ως τρόπο πληρωμής, επωφελείστε από την άμεση και ακόμα πιο γρήγορη αποστολή της παραγγελίας σας.

Θα λάβετε άμεσα email για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας. Για οποιοδήποτε προβληματισμό σας, καλέστε μας για να το επιλύσουμε.

δ) Με πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στην έδρα μας. Δεχόμαστε όλες τις κάρτες (εκτός AmEx & Diners).

ε) Με μετρητά στην έδρα μας ή σε κάποιον από τους τοπικούς μας αντιπροσώπους.

στ) Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων (μόνο με αποστολή με courier και όχι με μεταφορικές).
Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πρέπει να μας έχετε καταβάλει προκαταβολή το 50% της αξίας της παραγγελίας σας.

ζ) Με Δωροεπιταγή, εάν είστε κάτοχος δωροεπιταγής της info@typografos.gr το μόνο  που έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε τον κωδικό αριθμό της, σε περίπτωση που το ποσό της παραγγελίας σας είναι ισόποσο ή μικρότερο από την δωροεπιταγή δεν έχετε καμία απολύτως οικονομική υποχρέωση.

Σημαντικό: Μην ξεχάσετε να εξαργυρώσετε την δωροεπιταγή σας πριν την ημερομηνία λήξης. 

Σε καμία περίπτωση η δωροεπιταγή δεν εξαργυρώνεται με μετρητά ή δαπάνες τρίτων (ΦΠΑ, μεταφορικά κλπ).

Προσοχή: Η αποστολή / παραλαβή των προϊόντων σας, προϋποθέτει την εξ ολοκλήρου εξόφλησή τους.

6) Αποστολή / Παραλαβή προϊόντων

Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες μέρες μεταξύ 10:00πμ.– 5:00μμ. Το τμήμα διακίνησης πριν την παράδοση / αποστολή των εμπορευμάτων επικοινωνεί μαζί σας  με e-mail ή sms ή τηλεφωνικά για να μας ενημερώσετε τον τρόπο που επιθυμείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματα σας.

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

α) Από την έδρα μας ή από κάποιον από τους τοπικούς μας αντιπροσώπους.

β) Με δικά μας μεταφορικά μέσα.

γ) Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).Χρόνος παράδοσης από 24 μέχρι 72 ώρες, ανάλογα τον τελικό προορισμό.

δ) Με μεταφορικές εταιρείες.Χρόνος παράδοσης από 24 μέχρι 72 ώρες, ανάλογα τον τελικό προορισμό.

ε) Με άλλο τρόπο επιλογής σας.

 Η Typografos.Gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά των προϊόντων. Τα προϊόντα παραδίδονται από την έδρα μας σε άριστη κατάσταση και συσκευασία και ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή τους.

Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να τροποποιηθεί αν υπάρξει καθυστέρηση από την πλευράς του πελάτη ή των προμηθευτών ή έκτακτο τεχνικό πρόβλημα ή άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.).

Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή sms.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Υπάρχουν περιπτώσεις πελατών που για διάφορους λόγους αδιαφορούν για την παραλαβή της παραγγελίας τους ακόμα και αν την έχουν εξοφλήσει. Η δυνατότητα αποθήκευσης στον χώρο μας είναι μέχρι 5 εργάσιμες μέρες. Μετά την παρέλευση των 5 ημερών και για την ασφάλειά σας, τα εμπορεύματα μεταφέρονται σε ειδικό αποθηκευτικό χώρο, όπου φυλάσσονται και ασφαλίζονται με την ανάλογη χρέωση. 

7) Κόστος μεταφορικών

α) Δωρεάν μεταφορικά για μία αποστολή εντός Αττικής, για αποστολές από 51 ευρώ και άνω και μέχρι 4 συσκευασίες. Δεν ισχύει για παραγγελίες με οικονομικό χρόνο παράδοσης.Συμβουλή: Αν μια παραγγελία σας δεν φτάνει τα 50 ευρώ μπορείτε να συνδυάσετε την αποστολή της με μια επόμενη παραγγελία χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο γιατί εμείς… Τυπώνουμε κάθε μέρα και Παραδίδουμε κάθε μέρα!

 β) Παράδοση αυθημερόν με μηχανάκι 10 ευρώ και με αυτοκίνητο 18 ευρώ σε απόσταση 20 χιλ. από το κέντρο της Αθήνας και χωρίς διόδια

 γ) Κόστοςαποστολής 3,5 ευρώ, βάρος συσκευασίας για courier μέχρι 4 κιλά, βάρος συσκευασίας για μεταφορικές  μέχρι 24 κιλά.

δ) Κόστος αντικαταβολής με courier 2 ευρώ.

Για να δείτε τις τιμές ή να προβείτε σε αγορά θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης. Dismiss