Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ
 Typografos.Gr. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη καθώς και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες της για τυχόν τροποποιήσεις ή αλλαγές μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα.
ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Typografos.Gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει σε ότι αφορά στα ακριβή στοιχεία σχετικά με τα προϊόντα που παρουσιάζονται. Δεν δεσμεύεται για τα παραπάνω σε περίπτωση τυχόν τεχνικών λαθών, που έχουν παρουσιαστεί λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για:
α) Τυχόν απαιτήσεις νομικής φύσης ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες και χρήστες της ιστοσελίδας και του ιστοχώρου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή όχι και τη χρήση ή όχι της ιστοσελίδας και του ιστοχώρου.
β) Πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες από αυτήν παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής.
γ) Τυχόν τεχνικά προβλήματα που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν στους επισκέπτες ή χρήστες του διαδικτύου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτήν. Βεβαιωθείτε πως έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό και το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο και συμβατό με τις ενέργειες που κάνετε κατά την πλοήγησή σας.
δ) Την πιθανότητα να υπάρξει καθυστέρηση της αποστολής της παραγγελίας εξαιτίας έλλειψης πρώτων υλών, έκτακτο τεχνικό πρόβλημα ή άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή sms.
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Η Typografos.Gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρείας «Γεράσιμος Π. Παπαδάτος». Οι φωτογραφίες, τα λογότυπα, οι εικόνες, τα κείμενα, τα προϊόντα, και γενικά όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναδημοσίευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικό ή άλλο, από τρίτους χωρίς την σχετική άδεια της εταιρείας. Η Typografos.Gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για πνευματικά δικαιώματα τρίτων αν το υλικό (φωτογραφίες, κείμενα, λογότυπα κλπ) που παραλαμβάνει από τον συναλλασσόμενο πελάτη της δεν του ανήκουν.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η Typografos.Gr δεσμεύεται ότι δεν θα κοινοποιήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους για εμπορικούς σκοπούς. Τα προσωπικά σας στοιχεία τα χρειαζόμαστε μόνο για να γίνει η επικοινωνία μας μαζί σας και προκειμένου να ενημερώνεστε για τις νέες μας προσφορές ή αλλαγές στα προϊόντα μας, καθώς επίσης και για την σωστή και έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών σας.
ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην Typografos.Gr, καθώς και οι σχέσεις μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των χρηστών συνδέονται με τις παρακάτω ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις:
– Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο για θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου (Οδηγία 2000/31/ΕΚ),
– Νόμος περί προστασίας καταναλωτών (Ν. 2251/1994) για πωλήσεις από απόσταση,
– Περί προσωπικών δεδομένων (άρθρο 11 Ν. 2472/1997).
Εάν οποιοδήποτε άρθρο των παραπάνω όρων σε οποιαδήποτε στιγμή θεωρηθεί ως μη εφαρμόσιμο ή ακυρωθεί ή αντικατασταθεί με κάποιο άλλο, δεν θα επηρεασθεί η εγκυρότητα και η εφαρμογή των λοιπών όρων όπως αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω. Αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ
Συνήθως τα προϊόντα μας και οι πρώτες ύλες είναι άμεσα διαθέσιμα, σε διαφορετική περίπτωση όμως δεσμευόμαστε για την έγκαιρη ενημέρωσή σας και να σας προτείνουμε κάποιο άλλο παρόμοιο προϊόν ή πρώτη ύλη άμεσα διαθέσιμο.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Δεσμευόμαστε για την ορθή εκτέλεση και καλή ποιότητα της παραγγελίας σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της.

Ωστόσο τα λάθη είναι ανθρώπινα και εμείς τα αναγνωρίζουμε, Σε περίπτωση δικού μας λάθους υποχρεούμαστε να επαναλάβουμε την εκτέλεση της παραγγελίας σας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και χωρίς περαιτέρω ευθύνη σας. Για την επανάληψη της παραγγελίας σας πρέπει εντός δύο ημερών από την παραλαβή της να μας ενημερώσετε γραπτώς με e-mail info@typografos.gr ή στο fax 210 74 88 729 για το πρόβλημα και εντός τριών ημερών να μας επιστρέψετε την αρχική παραγγελία στην έδρα μας Αλεξανδρείας 5 Δάφνη T.K. 172 35 κι εμείς αμέσως θα επαναλάβουμε την εκτέλεση της παραγγελίας σας ΧΩΡΙΣ καμία επιπλέον δαπάνη (εκτός από τις δαπάνες προς 3ους π.χ. μεταφορικά, ΦΠΑ, διαφυγόντα κέρδη).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσο πιο σαφείς είστε στην περιγραφή της παραγγελίας σας τόσο λιγότερα λάθη θα γίνουν. Όταν, για παράδειγμα, η παραγγελία σας αφορά φακέλους, εμείς έχουμε συγκεκριμένο προμηθευτή που προμηθευόμαστε. Εάν μας έχετε στείλει δείγμα, δεν μπορούμε να ξέρουμε από ποιον προμηθευτή είναι και θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς που έχουμε στην αποθήκη μας. Στην περίπτωση που θέλετε τους συγκεκριμένους φακέλους θα πρέπει να μας τους προμηθεύσετε. Το ίδιο παράδειγμα αφορά σε κάθε περίπτωση που μεσολαβούν πρώτες ύλες.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Υποδοχή νέων παραγγελιών έως τις 4μμ., κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ειδικά για τις παραγγελίες με εξπρές χρόνο παράδοσης, τα αρχεία πρέπει να έχουν σταλεί έως τις 12μμ.
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Ακύρωση παραγγελίας πρέπει να γίνει εγγράφως από τον πελάτη στέλνοντας ένα e-mail στο info@typografos.gr ή στο fax 210 74 88 729, ενώ οφείλει να καλύψει πλήρως όλες τις δαπάνες μέχρι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μεταφορικά έξοδα και άλλες δαπάνες προς τρίτους δεν επιστρέφονται.
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κάποιες ειδικές συνθήκες όπως απεργίες, έλλειψη πρώτων υλών, έκτακτα καιρικά φαινόμενα, αργίες κλπ ίσως μας εμποδίσουν να κάνουμε άμεση αποστολή.
Ακόμα εάν τα στοιχεία που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας δεν είναι σωστά και δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με οποιοδήποτε τρόπο ή δεν ανταποκριθείτε στην επικοινωνία μας, η παραγγελία σας θα καθυστερήσει σημαντικά

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Πληρωμή μέσω τραπέζης, συνεργαζόμαστε με τις τράπεζες,
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ALPHA BANK – EUROBANK
Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο παρακαλούμε μετά την κατάθεση των χρημάτων να επικοινωνήσετε με το λογιστήριο στέλνοντας ένα e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@typografos.gr ή στο fax 210 74 88 729 ή καλώντας στο 210 77 77 708.
β) Με την χρήση PayPal (ρωτήστε μας για λεπτομέρειες).
γ) Με στρατηγική συνεργασία της Typografos.Gr με την Viva.
Κερδίστε χρόνο και χρήμα με τον Νέο τρόπο συναλλαγών Viva Payments.
Μέσω της VIVA μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους Χρεωστική και Πιστωτική Κάρτα, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας επιπλέον λογαριασμών και με άμεσες πληρωμές, μέσω ενός απλού redirect, στο 100% ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον της VIVA Payments. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τη VIVA Payments ως τρόπο πληρωμής, επωφελείστε από την άμεση και ακόμα πιο γρήγορη αποστολή της παραγγελίας σας.

Θα λάβετε άμεσα email για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας. Για οποιοδήποτε προβληματισμό σας, καλέστε μας για να το επιλύσουμε.

δ) Με μετρητά στην έδρα μας ή σε κάποιον από τους τοπικούς μας αντιπροσώπους.
ε) Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων. Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πρέπει να μας έχετε καταβάλει προκαταβολή το 50% της αξίας της παραγγελίας σας.
στ) Με Δωροεπιταγή, εάν είστε κάτοχος δωροεπιταγής της info@typografos.gr το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε τον κωδικό αριθμό της, σε περίπτωση που το ποσό της παραγγελίας σας είναι ισόποσο ή μικρότερο από την δωροεπιταγή δεν έχετε καμία απολύτως οικονομική υποχρέωση.

Σημαντικό: Μην ξεχάσετε να εξαργυρώσετε την δωροεπιταγή σας πριν την ημερομηνία λήξης.
Σε καμία περίπτωση η δωροεπιταγή δεν εξαργυρώνεται με μετρητά ή δαπάνες τρίτων (ΦΠΑ, μεταφορικά κλπ).

Προσοχή: Η αποστολή / παραλαβή των προϊόντων σας, προϋποθέτει την εξ ολοκλήρου εξόφλησή τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες μέρες μεταξύ 10:00πμ.– 5:00μμ.Το τμήμα διακίνησης πριν την παράδοση / αποστολή των εμπορευμάτων επικοινωνεί μαζί σας με e-mail ή sms ή τηλεφωνικά για να μας ενημερώσετε τον τρόπο που επιθυμείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματα σας.
Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

α) Από την έδρα μας ή από κάποιον από τους τοπικούς μας αντιπροσώπους.
β) Με δικά μας μεταφορικά μέσα.
γ) Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).Χρόνος παράδοσης από 24 μέχρι 72 ώρες, ανάλογα τον τελικό προορισμό.
δ) Με μεταφορικές εταιρείες.Χρόνος παράδοσης από 24 μέχρι 72 ώρες, ανάλογα τον τελικό προορισμό.
ε) Με άλλο τρόπο επιλογής σας.
Η Typografos.Gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά των προϊόντων. Τα προϊόντα παραδίδοντα από την έδρα μας σε άριστη κατάσταση και συσκευασία και ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή τους.

Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να τροποποιηθεί αν υπάρξει καθυστέρηση από την πλευράς του πελάτη ή των προμηθευτών ή έκτακτο τεχνικό πρόβλημα ή άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.)

Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή sms.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Υπάρχουν περιπτώσεις πελατών που για διάφορους λόγους αδιαφορούν για την παραλαβή της παραγγελίας τους ακόμα και αν την έχουν εξοφλήσει. Η δυνατότητα αποθήκευσης στον χώρο μας είναι μέχρι 5 εργάσιμες μέρες.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

α) Δωρεάν μεταφορικά για μία αποστολή εντός Αττικής, για αποστολές από 51 ευρώ και άνω και μέχρι 4 συσκευασίες. Δεν ισχύει για παραγγελίες με οικονομικό χρόνο παράδοσης.

Συμβουλή: Αν μια παραγγελία σας δεν φτάνει τα 50 ευρώ μπορείτε να συνδυάσετε την αποστολή της με μια επόμενη παραγγελία χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο γιατί εμείς… Τυπώνουμε κάθε μέρα και Παραδίδουμε κάθε μέρα!

β) Παράδοση αυθημερόν με μηχανάκι 10 ευρώ και με αυτοκίνητο 18 ευρώ σε απόσταση 20 χιλ. από το κέντρο της Αθήνας και χωρίς διόδια
γ) Κόστοςαποστολής 3,5 ευρώ, βάρος συσκευασίας για courier μέχρι 4 κιλά, βάρος συσκευασίας για μεταφορικές μέχρι 24 κιλά.
δ) Κόστος αντικαταβολής με courier 2 ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΗ
//]]>