Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα. Από πολύ νεαρή ηλικία απασχολήθηκα στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής στρατιωτικών εξαρτύσεων, την οποία ίδρυσε το 1965 ο παππούς μου Θ.Κολοτούρος.
Η επιχείρηση ήταν πάντα και εξακολουθεί να είναι από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που σχεδιάζει εξ ολοκλήρου και παράγει εξαρτύσεις του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας, του Ναυτικού, των Ειδικών Δυνάμεων, της Αστυνομίας κλπ. Ο καινοτόμος σχεδιασμός και η απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων αυτών, έδωσαν από πολύ νωρίς την αναγνώριση αλλά και την αίσθηση της ευθύνης απέναντι στους άνδρες και τις γυναίκες που τα χρησιμοποιούν -κι επειδή έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές δεν υπάρχει περιθώριο του παραμικρού λάθους.
Σαν φυσικό επόμενο ήρθαν και οι εξαγωγές σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και ειδικά στις χώρες που είναι υποχρεωμένες να ακολουθούν τις προδιαγραφές του ΝΑΤΟ για τις οποίες η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη και αναγνωρισμένη.
Το 2011 ένωσα τις δυνάμεις μου με τον σύζυγό μου Μάκη Παπαδάτο ο οποίος λίγα χρόνια νωρίτερα είχε δημιουργήσει την Typografos.Gr. Οι γνώσεις μου στη βαριά βιομηχανία, στα αυστηρά πρότυπα παραγωγής και η εμπειρία μου από την διεθνή αγορά συνέβαλαν ουσιαστικά στην Typografos.Gr με αποτέλεσμα να είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες εκτυπώσεων στα μικρά και μεσαία τιράζ.

Παράλληλα με την επαγγελματική μου πορεία, αισθανόμουν πάντα την ανάγκη για  κοινωνικό έργο. Έτσι, ο Σύλλογος φίλων και συγγενών για παιδιά με ειδικές ανάγκες «ΑΓΑΠΗ» με τίμησε να συμμετέχω στο Δ.Σ. του, όπως και το Δ.Σ. του Συλλόγου Tae Kwon Do «ΖΕΥΣ». Χορηγίες σε υλικό όπως αλεξίσφαιρα γιλέκα στα Σώματα Ασφαλείας είναι πολύ συχνές, και παράλληλα βοηθώ με την ιδιότητα του εταιρικού χορηγού δράσεις που προβάλουν τον πολιτισμό και τις ανθρώπινες αξίες όπως, «Κιβωτός του Κόσμου,  «Σύλλογος Ελπίδα», «Φιλαρμονική Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη», Comicdom και πολλές άλλες.

 

Έχω σπουδάσει μουσική (πιάνο), Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά και το 2008 ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Ε.Α.Π. στη σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών (Ελληνικός Πολιτισμός) τις οποίες ολοκλήρωσα και πήρα το πτυχίο μου το 2014. Το πτυχίο αυτό ήταν όνειρο ζωής για εμένα, ήταν ένας δύσκολος στόχος, αλλά οι στόχοι είναι για να τους κατακτάμε!

Παράλληλα παρακολουθούσα πάντα και εξακολουθώ να παρακολουθώ σεμινάρια που σχετίζονται με το αντικείμενο της εργασίας μου, που με βοηθούν να είμαι πάντα ενημερωμένη και συνδεδεμένη με το επαγγελματικό περιβάλλον έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών, του Δημήτρη και του Βαγγέλη τα οποία είναι η έμπνευσή μου σε ότι κάνω!

Όραμά μου είναι να συμβάλω ουσιαστικά  στην ανάδειξη της Ελληνικής βιομηχανίας.

Για να το πετύχω, αξιοποιώ  τα δυνατά μου «όπλα» που είναι, οι καινοτόμες ιδέες, η αποτελεσματική ηγεσία, η συνέπεια, η εξωστρέφεια και η επαγγελματική ηθική.