3-Προϊόντα

Διαφημιστικά Ημερολόγια επιχειρήσεων, συλλόγων, ατζέντες κλπ.

Τα διαφημιστικά ημερολόγια επιχειρήσεων, συλλόγων οι ατζέντες και τα υπόλιπα προϊόντα συναφούς είδους, αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο προώθησης με τεράστια οφέλη για εκείνον που θα τα επιλέξει. Τα επαγγελματικά ημερολόγια λειτουργούν άριστα τόσο για μεγάλες όσο και για μικρές εταιρείες και είναι αποδεδειγμένα ένας αρκετά αποδοτικός τρόπος μάρκετινγκ επιχειρήσεων.

Τι οφέλη προσφέρουν τα ημερολόγια επιχειρήσεων και οι ατζέντες;

Η αποστολή ενός ημερολογίου σε έναν πελάτη ή κάποιον υπάλληλο της επιχείρησής  σας, αποτελεί ένα υπέροχο και ιδιαίτερα χρήσιμο δώρο.

Άλλωστε, ένα ημερολόγιο βοηθάει τον κάτοχό του να οργανώσει καλύτερα το χρονοδιάγραμμά του, να σημειώσει σημαντικές και γενικά να οργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο του. Κατά συνέπεια, στέλνοντας ως δώρο ένα ημερολόγιο, μόνο θετικά σχόλια θα αποκομίσει.

Φυσικά τα ημερολόγια επιχειρήσεων δεν αποτελούν μόνο ένα δώρο προς ανθρώπους που εκτιμάτε. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να προωθήσετε την επωνυμία σας και φυσικά να κερδίσετε πελάτες που ξανά επιλέγουν την εταιρεία σας για τις αγορές τους.

Ημερολόγια που αντέχουν στον χρόνο

Ημερολόγιο Πυραμίδα

Το σημαντικό είναι ότι  το ημερολόγιο χρησιμοποιείται για ολόκληρο το έτος. Έτσι, κάθε φορά που ένας πελάτης σας κοιτάει το ημερολόγιο, αυτομάτως αλληλεπιδρά υποσυνείδητα με την επωνυμία σας.

Εάν λοιπόν βρεθεί οποιαδήποτε στιγμή στην ανάγκη για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία που παρέχετε, η επωνυμία σας θα είναι και το πρώτο πράγμα που θα έρθει στο μυαλό του. Αφού κάθε μέρα έρχεται σε επαφή μαζί της.

Φυσικά, η προώθηση δεν περιλαμβάνει μόνο το άτομο το οποίο αξιοποιεί το ημερολόγιο αλλά και όσους θα έρθουν σε επαφή μαζί του.

Εάν λοιπόν και εσείς αναζητάτε  έναν χρήσιμο και προσιτά οικονομικά τρόπο για να ευχαριστήσετε τους πελάτες σας, προωθώντας ταυτόχρονα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, τα επαγγελματικά ημερολόγια είναι η τέλεια επιλογή!

Γατί είναι τόσο σημαντικά τα ημερολόγια επιχειρήσεων;

Οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε την εκτύπωση ημερολογίων για την επιχείρησή σας είναι φυσικά πολύ περισσότεροι. Πάμε να δούμε τους σημαντικότερους από αυτούς:

 1. Τα ημερολόγια είναι σημαντικά δώρα

Ένα ημερολόγιο δεν αποτελεί άλλο ένα φυλλάδιο που στοχεύει στην προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο δώρο που ο καθένας μας θα αξιοποιήσει. Άλλωστε, όλοι χρησιμοποιούν ημερολόγια για να παρακολουθούν σημαντικές ημερομηνίες και συμβάντα.

 1. Καθημερινή επαφή με την επωνυμία σας

Λόγω της φύσης ενός ημερολογίου, η επαφή με την επωνυμία σας γίνεται σε καθημερινή βάση και μάλιστα μπορεί και περισσότερες φορές την ημέρα. Έτσι, μόλις οι πελάτες σας χρειαστούν κάτι που παρέχει η εταιρεία ας, θα είστε και η πρώτη τους σκέψη.

 1. Τα ημερολόγια επιχειρήσεων μπορούν να γίνουν διαδραστικά

Επιλέγοντας τον κατάλληλο σχεδιασμό για τα ημερολόγια της επιχείρησης σας, μπορείτε να τα καταστήσετε διαδραστικά, ενισχύοντας την αλληλεπίδραση με την επωνυμία σας.

 1. Τα ημερολόγια και οι ατζέντες αυξάνουν την εμπιστοσύνη

Ένα καλό ημερολόγιο είναι το πλήρες πακέτο για την παρουσίαση της επιχείρησή σας και την βελτίωση της σχέσεις με τους πελάτες σας. Επιλέγοντας την εκτύπωση ημερολογίων με χρήση υψηλής ποιότητας φωτογραφιών, γραφικών και  δειγμάτων δουλειά σας, μπορείτε να προσφέρετε ένα δείγμα της δουλειάς σας στους πελάτες σας, κάτι που φυσικά θα αυξήσει την εμπιστοσύνη τους. Μάλιστα, μπορείτε να εντάξετε σε αυτά και εμπειρίες προηγούμενων πελατών σας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

 1. Ένας οικονομικός τρόπος μάρκετινγκ

Η εκτύπωση ημερολογίων επιχειρήσεων αποτελεί έναν προσιτό τρόπο marketing. Το κόστος της επένδυσης άλλωστε είναι μηδαμινό σε σχέση με τα τεράστια οφέλη που προσφέρει.

Τι είδη ημερολογίων μπορώ να επιλέξω;

Η εταιρεία Typografos.gr σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις σε ημερολόγια επιχειρήσεων κάθε είδους. Ειδικότερα, μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις βασικές κατηγορίες εκτύπωσης ημερολογίων. Οι κατηγορίες αυτές είναι:

 1. Ημερολόγια πολυσέλιδα πυραμίδα
 2. Ημερολόγια πολυσέλιδα τοίχου
 3. Ημερολόγια μονόφυλλα τοίχου

Τι ημερολόγια και ατζέντες παράγει η εταιρεία Typografos.gr

Η εταιρεία μας παράγει μια ευρεία γκάμα ημερολογίων και ατζεντών. Συγκεκριμένα, μερικά από τα προϊόντα μας είναι:

 • Ημερολόγια Τοίχου με μεταλλικό σπιράλ.
 • Επιτραπέζια Ημερολόγια Πυραμίδα.
 • Μίνι Ατζέντες Φαρμακείου.
 • Ατζέντες.
 • Επιτραπέζια Ημερολόγια Πλάνα.
 • Ημερολόγια με Κοπτικό.
 • Μαγνητικά Ημερολόγια.

Κάθε εταιρεία είναι ξεχωριστή. Το ίδιο φυσικά είναι και οι ανάγκες της. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία Typografos.gr είναι σε θέση να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις, προσφέροντας ένα σύνολο επεξεργασιών στα ημερολόγια επιχειρήσεων που παράγουμε.

Ειδικότερα, η τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να παρέχουμε ημερολόγια τοίχου και πυραμίδα με μεταλλικό σπιράλ και ατζέντες με μεταξοτυπία ή χρυσοτυπία.

Γιατί να επιλέξετε την εκτύπωση ημερολογίων από την Typografos.gr

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει αξιόπιστες λύσεις στην εκτύπωση ημερολογίων για κάθε επιχείρηση, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες. Η πολυετή μας εμπειρία μας επιτρέπει όχι μόνο να εξασφαλίζουμε τις υψηλότερες προδιαγραφές κατά την εκτύπωση, αλλά ταυτόχρονα να παρέχουμε και την κατάλληλη καθοδήγηση στους πελάτες μας για τον σχεδιασμό επιτυχημένων ημερολογίων. Μπορείτε να βρείτε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες σε προτώτυπα ημερολόγια ΕΔΩ.

Θέλετε να υλοποιήσετε την δική σας ιδέα για ημερολόγια και ατζέντες; Έχετε σκεφτεί το ιδανικό ημερολόγιο για την καλύτερη προώθηση της επωνυμία σας; Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2107777708 ή να μας στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@typografos.gr. Ο ομάδα της Typografos.gr θα σας ετοιμάσει την καλύτερη άμεσα την καλύτερη προσφορά βάση των δικών σας αναγκών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *