Η ελπίδα ζει εδώ!

Τα «μυστικά» του χαρτιού για να έχετε εκτυπώσεις με ποιότητα και οικονομία!
Τα «μυστικά» του χαρτιού για να έχετε εκτυπώσεις με ποιότητα και οικονομία!
Ιούνιος 30, 2018
Η επωνυμία και η οπτική ταυτότητα
Αύγουστος 2, 2018

Η ελπίδα ζει εδώ!

Η ελπίδα ζει εδώ!

Typografos.Gr, στηρίζουμε έμπρακτα τους πληγέντες από τις πυρκαγιές,
δίπλα μας είναι εκατοντάδες επαγγελματίες της επικοινωνίας από όλη την Ελλάδα!

Ανακοίνωση της κυρίας Μαίρης Κολοτούρου, Διευθύντριας Διοίκησης της Typografos.Gr.

Η πρωτοφανής Εθνική τραγωδία της Ανατολικής Αττικής, ο ανθρώπινος πόνος και η φυσική καταστροφή μας έχει συγκλονίσει όλους.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές είναι απαραίτητο να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο, μακριά από τα τηλεοπτικά παράθυρα και τις βαρύγδουπές ανακοινώσεις, πρωταγωνιστές αυτής της τραγωδίας είναι τα δεκάδες θύματα και τα αποκαΐδια, κανένας άλλος.

Η Typografos.Gr είναι σε επικοινωνία με αρμόδιους τοπικούς φορείς προκειμένου να συνδράμει με κάθε τρόπο στους συμπολίτες μας που αυτές τις δύσκολές ώρες υποφέρουν.

Έτσι λοιπόν σε συνεννόηση με εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας προσφέρει, μαζί με την θυγατρική της εταιρεία SmsMarketing.Biz:

Δωρεάν εκτύπωση εντύπων για την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής

Δωρεάν αποστολή 20.000 sms για την ενημέρωση των πληγέντων για θέματα άμεσης επικοινωνίας.

Παράλληλα διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία με το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρείας για τις επείγουσες ανάγκες των τραυματιών.

Τέλος καλεί τους εκατοντάδες συνεργάτες, πελάτες και προμηθευτές της εταιρείας που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα να συγκεντρώσουν και να στείλουν στα κεντρικά της γραφεία Αλεξάνδρειας 5 Δάφνη, 172 35, είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

Η Typografos.Gr είναι πάντα πρόθυμη να συμπαρασταθεί σε πληγέντες συνανθρώπους μας. Εύχομαι όμως να μην ξαναχρειαστεί ποτέ ξανά.

 

 

 

Πηγή Φωτογραφειών: www.eea.gr