3-Προϊόντα

Επαγγελματική κάρτα – Ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η τεχνολογία έχει κάνει τη ζωή μας καλύτερη με πολλούς τρόπους. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα πράγματα που απλά δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Προσωπικά πιστεύω ότι ένα από αυτά είναι η επαγγελματική κάρτα μιας επιχείρησης.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αφού οι επαγγελματικές κάρτες δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κομμάτι χαρτί. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μια επαγγελματική κάρτα αποτελεί πολύ περισσότερα από ένα απλό χαρτί. Είναι ίσως το ισχυρότερο εργαλείο μάρκετινγκ για κάθε επιχείρηση και ένα από τα σημαντικότερα μέσα αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σας.

Παρακάτω σας ετοιμάσαμε μερικούς από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην εκτύπωση επαγγελματικών καρτών.

Παρουσίαση της επωνυμίας σας στο κοινό

Ένα γνωστό ρητό λέει ότι η πρώτη είναι και η τελευταία εντύπωση. Αρκετά εύστοχο θα λέγαμε αφού η πρώτη εικόνα που σχηματίζει ένας καταναλωτής για μια επιχείρηση, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, είναι και αυτή που θα του μείνει στο τέλος.

Και πιστέψτε με, η πρώτη εικόνα τις περισσότερες φορές είναι η επαγγελματική κάρτα της επιχείρησής σας.

Όταν οι δυνητικοί πελάτες λαμβάνουν την επαγγελματική σας κάρτας, αυτό συμβάλει άμεσα στη δημιουργία μιας εικόνας για την επωνυμία σας.

Ανάλογα με το πώς έχετε επιλέξει να προβάλετε την επωνυμία σας, θα δημιουργηθεί και μια αίσθηση αξιοπιστίας ώστε να μπορέσει να εμπιστευτεί την επιχείρησή σας.

Η επαγγελματική κάρτα περνάει το μήνυμά σας

Χωρίς αμφιβολία, η επαγγελματική σας κάρτα καταγράφει εν συντομία αυτό που αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας. Για παράδειγμα, ένας γραφίστας πρέπει να έχει μια δημιουργική επαγγελματική κάρτα,. Ένας αρχιτέκτονας από την άλλη, πρέπει να χρησιμοποιεί έναν απλό και καθαρό σχεδιασμό.

Φυσικά, ο σχεδιασμός μιας επαγγελματικής κάρτας δεν είναι πάντοτε εύκολος. Απαιτεί αρκετή μελέτη και ανάλυση πολλών παραγόντων ώστε να καταλήξετε στο τελικό αποτέλεσμα.

Στην Typografos.gr δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιτυχία των πελατών μας. Εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε δυσκολία στο πως πρέπει να σχεδιάσετε τις επαγγελματικές σας κάρτες ώστε να περνούν με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμά που θέλετε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει να σας προσφέρει όλη τη γνώση και την εμπειρία του.

Αποτυπώνεται στην μνήμη του κοινού σας

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, όταν ένας άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με μία κάρτα, αυτομάτως μπαίνει σε μια διαδικασία. Να φέρει στο μυαλό του την επιχείρηση που κρύβεται πίσω από αυτή την κάρτα.

Ακόμα και αν η επαφή του μαζί της είναι για μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για να εξάγει τα συμπεράσματά του.

Μια αξέχαστη, ελκυστική και ενδιαφέρουσα επαγγελματική κάρτα μπορεί να διασφαλίσει ότι οι πελάτες σας θα θυμούνται την επωνυμία σας όταν χρειάζεται.

Αυτομάτως, αυτό σημαίνει ότι η επιχείρησή σας έχει εξασφαλίσει έναν νέο πελάτη, ακόμη και αν δεν σας έχει χρειαστεί μέχρι τώρα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο σχεδιασμός των επαγγελματικών σας καρτών θα πρέπει να είναι πρωτότυπος και εντυπωσιακός.

Παρότρυνση για δράση

Όπως μια ιστοσελίδα ή μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και μια επαγγελματική κάρτα παροτρύνει τους πελάτες σας για δράση.

Ωστόσο η διαφορά των επαγγελματικών καρτών έναντι των υπολοίπων μέσων είναι ότι παροτρύνει τους πελάτες για δράση χωρίς να το αναφέρει ξεκάθαρα.

Ωστόσο κάθε κάρτα έχει ως στόχο να περάσει το μήνυμα «καλέστε μας όταν χρειαστείτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας».

Προκειμένου όμως να γίνει ξεκάθαρο το μήνυμά σας, ο σχεδιασμός της κάρτας και τα σημεία στα οποία θα τοποθετηθούν τα στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά.

Συμπέρασμα

Όπως εύκολα μπορείτε να κατανοήσετε, η επαγγελματική κάρτα αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ ακόμη και την εποχή της τεχνολογίας. Ο βασικός σας στόχος θα πρέπει να είναι ο σχεδιασμός μιας κάρτας που θα αποτυπωθεί στη μνήμη των καταναλωτών. Από την πρώτη κιόλας στιγμή. Για να το επιτύχετε αυτό, καθοριστική σημασία θα παίξει τόσο ο γραφιστικός σχεδιασμός της κάρτας όσο και το χαρτί της εκτύπωσης που θα επιλέξετε (απλό χαρτί, velvet, πολυτελείας με τοπικό UV κλπ).

Ελπίζουμε να σας δώσαμε τροφή για σκέψη και να καταφέραμε να σας προσφέρουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τον σχεδιασμό και την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας

Τι επαγγελματικές κάρτες παράγει η εταιρεία Typografos.gr;

Ειδικότερα, στην εταιρεία μας θα βρείτε: Επαγγελματικές Κάρτες, Κάρτες με πλαστικοποίηση, Ιδιαίτερες επαγγελματικές κάρτες, Επαγγελματικές κάρτες σε ειδικό χαρτί, Λαμιναριστές κάρτες, Κάρτες με χρυσοτυπία, Οικολογικές κάρτες, Επαγγελματικές κάρτες ανακυκλωμένο χαρτί, Πλαστικές κάρτες τύπου πιστωτικής, Κάρτες σε Έξυπνο Χαρτί και πολλά ακόμη είδη.

Γιατί να επιλέξετε την εκτύπωση Επαγγελματικών σας Καρτών την Typografos.gr

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει αξιόπιστες λύσεις στην εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών  για κάθε επιχείρηση, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες. Η πολυετή μας εμπειρία μας επιτρέπει όχι μόνο να εξασφαλίζουμε τις υψηλότερες προδιαγραφές κατά την εκτύπωση, αλλά ταυτόχρονα να παρέχουμε και την κατάλληλη καθοδήγηση στους πελάτες μας για τον σχεδιασμό και εκτύπωση επιτυχημένων Επαγγελματικών Καρτών.

Θέλετε να υλοποιήσετε την δική σας ιδέα για Επαγγελματικές Κάρτες; Έχετε σκεφτεί τις ιδανικές κάρτες για την καλύτερη προώθηση της επωνυμία σας; Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2107777708 ή να μας στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@typografos.gr. Ο ομάδα της Typografos.gr θα σας ετοιμάσει την καλύτερη άμεσα την καλύτερη προσφορά βάση των δικών σας αναγκών.

Θέλετε περισσότερα άρθρα για τις επαγγελματικές κάρτες; Διαβάστε επίσης:

Επαγγελματικές κάρτες για όλα τα γούστα | Επαγγελματικές κάρτες με ειδική επεξεργασία

Θέλετε να δείτε μερικά δείγματα από περίεργες και δημιουργικές κάρτες; Επισκεφτείτε τους συνδέσμους:

Περίεργες & δημιουργικές επαγγελματικές κάρτες | Oι πιο περίεργες επαγγελματικές κάρτες!

Δάλεξε επαγγελματική κάρτα από την Typografos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *