3-Προϊόντα

Εκτύπωση Folders – Εταιρικοί φάκελοι παρουσίασης

Η εκτύπωση folders, των φακέλων παρουσίασης της εταιρείας σας δηλαδή, αποτελούν ένα βασικό μέρος της συνολικής εταιρικής σας ταυτότητας. Πέραν της πρακτικής τους χρήσης για την συγκέντρωση και μεταφορά εγγράφων, την παρουσίαση προσφορών και γενικά την παρουσίαση εγγράφων σε μια εταιρική συνάντηση, τα folders ενισχύουν την εικόνα της επιχείρησής σας στους πελάτες και συνεργάτες σας

Τι είναι οι φάκελοι παρουσίασης – folders  και γιατί είναι σημαντικοί

Τα εταιρικά folders είναι στην ουσία ειδικοί φάκελοι που φέρουν το λογότυπο της εταιρείας σας και στους οποίος συγκεντρώνετε τα απαραίτητα έγγραφα για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή meeting. Η σημασία τους θα λέγαμε ότι είναι τεράστια για κάθε επιχείρηση, αφού προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα. Μερικά από τα βασικότερα είναι:

 • Ενισχύουν τις επαγγελματικές παρουσιάσεις σας
 • Προωθούν καλύτερη την επωνυμία σας.
 • Σας εξοικονομούν διαφημιστικό κόστος.
 • Συμβάλουν στην αύξηση των πωλήσεων.
 • Βοηθάνε στην καλύτερη οργάνωση του γραφείου σας.
 • Σας βοηθούν να είστε αποτελεσματικοί στις συναντήσεις σας.

Σε ποιους επαγγελματίες χρειάζονται τα Folders;

Οι φάκελοι παρουσίασης αποτελούν βασικό στοιχείο κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτου αντικειμένου δραστηριότητας. Όπως είδαμε παραπάνω, τα οφέλη που προσφέρουν είναι τεράστια, με βασικότερο ότι θα ενισχύσουν το κύρος της επωνυμίας σας. Μάλιστα, επιλέγοντας ένα χάρτινο folder με θέση για κάρτα, μπορείτε να προσφέρετε μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσίαση. Ενδεικτικά, οι κλάδοι στους οποίους τα εταιρικά folder αποτελούν αναγκαίο μέσο του branding είναι:

 • Ιατροί
 • Δικηγόροι
 • Λογιστές
 • Φροντιστήρια
 • Παντός τύπου επιχειρήσεις

Με λίγα λόγια, δεν γίνεται να παρευρεθείτε σε ένα συνέδριο ή μια έκθεση χωρίς να διαθέτετε έναν επαγγελματικό και υψηλής ποιότητας φάκελο παρουσίασης.

Διαδικασία δημιουργίας ενός folder

Ένεκα της ιδιαίτερης σημασίας των εταιρικών σας folder, καλό θα ήταν να αφιερώσετε αρκετό χρόνο ώστε να δημιουργήσετε ένα χρηστικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ειδικότερα, το πρώτο βήμα για την δημιουργία των φακέλων παρουσίασης της επιχείρησής σας αποτελεί η επιλογή μεγέθους. Σε γενικές γραμμές, το μέγεθος του Folder θα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να χωράνε όλα τα απαραίτητα έγγραφα της δουλειάς σας, χωρίς ωστόσο να αφήνονται μεγάλα κενά.

Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε το κοπτικό. Το σχήμα δηλαδή που θα περιέχουν οι φάκελοι ώστε να εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας. Στο συγκεκριμένο βήμα μπορείτε να εντάξετε κάποια «τσέπη», θήκη για την επαγγελματική σας κάρτα, για κάποιο cd ή οτιδήποτε άλλο.

Η επιλογή του χαρτιού αποτελεί ένα επίσης σημαντικό βήμα. Καλό θα ήταν να προτιμήσετε ένα υλικό που να εναρμονίζεται με τα υπόλοιπα στοιχεία του branding σας όπως οι επαγγελματικές σας κάρτες. Τέτοια υλικά μπορεί να είναι το velvet, το illustration με ή χωρίς πλαστικοποίηση ή ειδικά χαρτιά.

Τελευταίο βήμα είναι η επιλογή των γραφιστικών που θα ενταχθούν στους φακέλους. Η κατάλληλη επιλογή χρωμάτων ώστε να εναρμονίζονται με την επωνυμία σας, η εκτύπωση του λογοτύπου της εταιρείας σας και η ανάδειξη συγκεκριμένων σημείων με UV ή foil (χρυσοτυπία, ασημοτυπία), αποτελούν στοιχεία που θα συμβάλουν στην καλύτερη προώθηση της επιχείρησης σας.

Γιατί να επιλέξετε τα εταιρικά Folders της Typografos.gr;

Η εταιρεία Typografos.gr διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε όλων των ειδών εκτυπώσεις. Η δημιουργία εταιρικών φακέλων παρουσίασης αποτελεί μια από τις βασικότερες υπηρεσίες μας. Αναλαμβάνουμε να τυπώσουμε εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής χάρτινα folders με ελάχιστη ποσότητα 50 τεμαχίων μέχρι όσα χρειάζεστε.

Ένα επίσης από τα βασικότερα πλεονεκτήματα που σας παρέχουμε είναι ότι μόνο σε εμάς μπορείτε να επιλέξετε την χρήση τοπικού UV και foil (χρυσοτυπία, ασημοτυπία κλπ.) ανεξαρτήτου ποσότητας και χωρίς προεκτυπωτικό κόστος (φιλμ, κλισέ). Επιπροσθέτως, σας παρέχουμε την δυνατότητα για εκτύπωση σε διαστάσεις:

Υποστήριξη

Μάλιστα, εάν δεν γνωρίζετε ποια επιλογή είναι η καλύτερη για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-7777708 ή να μας αποστείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail sales@typografos.gr. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας ώστε να σας παρέχει την κατάλληλη καθοδήγηση και να εξασφαλίσει τα βέλτιστα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *