2-Marketing, 3-Προϊόντα

Πώς η διανομή εντύπων – φυλλαδίων θα βοηθήσει την επιχείρησή σας

Την εποχή που διανύουμε, αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο ποσοστό των επιχειρήσεων, επιλέγει την προώθηση μέσω μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής digital marketing. Ωστόσο κάθε μία από αυτές τις επιχειρήσεις, συνεχίζει σε σταθερή βάση και τον σχεδιασμό, την εκτύπωση και την διανομή εντύπων. Ποιος είναι ο λόγος άραγε;

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, η διανομή φυλλαδίων αποτελεί μια προωθητική ενέργεια που κατέχει μόλις το 15% του συνόλου των διαφημιστικών τρόπων. Ένα θεωρητικά μικρό ποσοστό. Ωστόσο ολοένα και περισσότερες εταιρείες αποφασίζουν να επενδύσουν στην προώθηση μέσω διανομής εντύπων.

Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο και οι εταιρείες που στοχεύουν στον συγκεκριμένο τρόπο προώθησης γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν. Βάση στατιστικών μελετών, έχει αποδειχθεί ότι η διανομή έντυπου υλικού – φυλλαδίων, αποτελεί μια εξίσου πετυχημένη και αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ.

Μάλιστα, συγκριτικά με την βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας για τα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης, η διανομή φυλλαδίων μπορεί να επιφέρει τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας ημέρα. Πάμε να δούμε μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο συγκεκριμένος τρόπος συμβατικού marketing.

Πλεονεκτήματα της διανομής φυλλαδίων

Διανομή φυλλαδιών αθήνα

Τα πλεονεκτήματα που παρέχει η διανομή φυλλαδίων σε μια επιχείρηση σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι:

  1. Η διανομή εντύπων γίνεται εύκολα

Η συνεργασία με τον κατάλληλο επαγγελματία στον χώρο της διανομής φυλλαδίων, μπορεί να φέρει τα έντυπα σας σε επαφή με το κατάλληλο κοινό, στο κατάλληλο μέρος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να στοχεύσετε την προώθησή σας, στην περιοχή που δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας, ώστε να προσελκύσει πελάτες που πιθανόν να μην γνωρίζουν για αυτή.

  1. Σχεδόν το 80% των αποδεκτών έντυπου υλικού το διαβάζουν

Όσο μεγάλο και αν φαντάζει το ποσοστό αυτό, είναι ένα δεδομένο. Ένας λόγος φυσικά είναι ότι τα έντυπα φυλλάδια αποτελούν ένα αντικείμενο που θα κρατήσει το κοινό στα χέρια του.  Δεν είναι μια διαφήμιση στο ίντερνετ που θα μπορέσει να πατήσει παράβλεψη ή κλείσιμο. Η περιέργεια είναι άλλωστε ένα από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων. Κατά συνέπεια, η πιθανότητα ο εν δυνάμει πελάτης να διαβάσει την προσφορά σας είναι τεράστια.

  1. Τα έντυπα μέσα προωθούν περισσότερες πληροφορίες

Σίγουρα η επιφάνεια μέσω της οποίας μπορείτε να περάσετε το μήνυμα της επιχείρησής σας στους ενδιαφερόμενους πελάτες είναι πολύ μεγαλύτερη έναντι των περισσότερων τρόπων προώθησης.

Αυτό σημαίνει ότι με τον κατάλληλο κειμενογράφο, μπορείτε να περιγράψετε καλύτερα μια προσφορά, την κυκλοφορία ενός προϊόντος κλπ. Ο συνδυασμός μάλιστα με τον κατάλληλο γραφίστα, θα συμβάλει στην μεγιστοποίηση των μετατροπών του κοινού, σε πελάτες της επιχείρησής σας.

  1. Η διανομή εντύπων αποτελεί μια μικρού κόστους επένδυση

Σε αντίθεση με τις περισσότερες μεθόδους ψηφιακού μάρκετινγκ, η διανομή εντύπων αποτελεί μια αρκετά οικονομική μέθοδο. Τόσο από θέμα κόστους των έντυπων υλικών και εκτύπωσης, όσο και της διανομής. Μάλιστα, η συνεργασία με μια πρωτοπόρο εταιρεία όπως ο Typografos.gr, θα σας εξασφαλίσει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και άριστο αποτέλεσμα.

  1. Αυξάνει την εμπιστοσύνη γύρω από την επωνυμία σας

Έχει αποδειχθεί ότι έναν ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% των καταναλωτών, επιλέγει να προβεί σε μια αγορά από μια επιχείρηση για την οποία έχει ήδη ακουστά. Αυτό σημαίνει ότι η διανομή εντύπων θα φέρει το κοινό σε επαφή με την επωνυμία σας και θα αναπτύξει μια εμπιστοσύνη γύρω από αυτή.

  1. Η διανομή εντύπων επιφέρει άμεσα αποτελέσματα

Η διανομή φυλλαδίων είναι σε θέση να επιφέρει άμεσα αποτελέσματα στην επιχείρησή σας. Βάση εμπειρίας, το πελατολόγιο της επιχείρησής σας θα αυξηθεί από την πρώτη ημέρα κιόλας. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα συνεργατών μας που μέσα σε μόλις 4 ημέρες, κέρδισαν περισσότερους από 100 νέους πελάτες και ακόμη περισσότερους ενδιαφερομένους.

 

Επαγγελματικά φυλλάδια

Πως θα εξασφαλίσετε όλα τα ανωτέρω πλεονεκτήματα από την διανομή εντύπων

Προκειμένου να εξασφαλίσετε όλα τα ανωτέρω πλεονεκτήματα που αναλύσαμε, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση τόσο κατά την διαδικασία του σχεδιασμού των εντύπων σας όσο και στην διανομή τους.

Αυτό σημαίνει ότι το φυλλάδιο της επιχείρησή σας θα πρέπει να περιέχει έναν άριστο συνδυασμό γραφιστικής και κειμενογραφίας, να προβάλλει όλα τα δυνατά σημεία της εκάστοτε προσφοράς και φυσικά να ανατεθεί σε έναν επαγγελματία στην διανομή εντύπων.

διανομή εντύπων - φυλλαδίων αθήνα

Για εκτύπωση – διανομή εντύπων επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκτύπωση και διανομή φυλλαδίων, καθώς και πώς να τα αξιοποιήσετε αποτελεσματικά για την δική σας επιχείρηση, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2107777708.

Μάλιστα, εάν σας ενδιαφέρει μια συνεργασία μαζί μας, θα σας εξασφαλίσουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντοτε σε συνδυασμό με την υψηλότερη ποιότητα και αισθητική.

Αν σας άρεσε το άρθρο, θα εκτιμούσαμε μια κοινοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα ώστε να ενημερωθούν και οι φίλοι σας. Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο να διαβάσετε το άρθρο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *