Blog, Τα νέα μας

Comicdom? Του χρόνου πάλι! Δείτε πώς συνεισφέραμε στη διοργάνωσή του!

Το ComicDom Con, το μεγαλύτερο φεστιβάλ του είδους του που άλλαξε τα εγχώρια δεδομένα στον χώρο των διοργανώσεων για το κόμικ, έφτασε στο τέλος του.

Εκατοντάδες επισκέπτες μέσα και έξω από το κτήριο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης

Η διοργάνωση και φέτος, για 11η χρονιά, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεισφέραμε στη διοργάνωση από τη θέση του Επίσημου Χορηγού και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας αλλά και το πως βοηθήσαμε στο να γνωρίσει αυτή την επιτυχία το event.

Είναι γεγονός ότι δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από ένα τέτοιο σημαντικό event αφού και εμείς δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των εκτυπώσεων, με πολυετή εμπειρία αλλά και ένα σύνολο υπηρεσιών που μας καθιέρωσαν στη συνείδηση των πελατών, φέρνοντας μας στην ηγετική θέση στον κλάδο των γραφικών τεχνών και της διαφήμισης.

Η Μαίρη Παπαδάτου με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Comicdom‬ Con Athens 2016 Γιάννη Κουρουμπακάλη 2Η Μαίρη Παπαδάτου με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Comicdom‬ Con Athens 2016 Γιάννη Κουρουμπακάλη

Συνεπώς, με μεγάλη μας χαρά δεχθήκαμε να συμμετέχουμε ως Επίσημοι Χορηγοί και ειδικότερα προσφέραμε τα εξής:

Δώρα – είχαμε φροντίσει όλοι οι συμμετέχοντες να λάβουν μία συσκευασία με αναμνηστικά δώρα από εμάς. Δώρα, όπως Puzzle, MousePads, συλλεκτικά αυτοκόλλητα αλλά και…σοκολάτα!

Προσωπική ταυτότητα (κάρτα pvc) – ένα τόσο μεγάλο event χρειάζεται πολύ κόσμο, ώστε να διοργανωθεί αποτελεσματικά και χωρίς προβλήματα. Είναι λογικό, ότι μπορεί να μην γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους ή να μην γνωρίζουν ρόλους και σε ποιους πρέπει να απευθυνθούν.

9

Φροντίσαμε, λοιπόν, να τυπώσουμε προσωπικές ταυτότητες, που κρέμονταν στο λαιμό κάθε συμμετέχοντος, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα αλλά και να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Υποστήριξη Καλλιτεχνών – Η πηγή του Comicdom είναι οι καλλιτέχνες και δεν θα μπορούσαμε παρά να υποστηρίξουμε τις δημιουργίες τους, δίνοντας ζωή στα έργα τους. Είναι ένας τρόπος να στηρίξουμε τη προσπάθειά τους και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Με μεγάλη μας χαρά, λοιπόν, τυπώσαμε τα έργα του Μάνου Γκανά, υπεύθυνου για την οργάνωση των αυτοεκδόσεων του Comicdom και άλλων καταξιωμένων δημιουργών.

Ο Μάκης Παπαδάτος με τον υπέυθυνο των αυτοεκδόσεων Μάνο ΓκανάΟ Μάκης Παπαδάτος με τον υπεύθυνο των αυτοεκδόσεων Μάνο Γκανά

Επίσης, επειδή θέλουμε να στηρίζουμε και τις νέες προσπάθειες και το νέο αίμα, στηρίξαμε και τον πρωτοεμφανιζόμενο Δημήτρη Αγκαράι με κούπες, αυτοκόλλητα, σελιδοδείκτες, και φυσικά… κόμικς, και ασφαλώς είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε και άλλους νέους δημιουργούς με νέες χορηγίες!

Με μεγάλη μας χαρά υποστηρίξαμε τις δημιουργίες του πρωτοεμφανιζόμενου δημιουργού Δημήτρη Αγκαράι με κούπες, αυτοκόλλητα, σελιδοδείκτες, και φυσικά κόμικς

Συλλεκτικές Κούπες – Προσφέραμε συλλεκτικές κούπες πορσελάνης με ψηφιακή εκτύπωση θεμάτων σχετικών με τα κόμικς αλλά και το Comicdom.

Έτσι, αποκτά άλλη αξία η κούπα για το κάτοχό της αφού του θυμίζει συνεχώς τις όμορφες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια του event. Αν αναρωτιέστε γιατί είναι τόσο σημαντική μία κούπα μπορείτε να δείτε τους λόγους εδώ.

Συλλεκτική κούπα πορσελάνης για το Comicdom‬ Con Athens 2016Συλλεκτική κούπα πορσελάνης για το Comicdom‬ Con Athens 2016

Εκτύπωση Banner roll up – γνωρίζουμε ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει να δείξει αλλά και να προωθήσει το έργο του με έναν εύστοχο, εναλλακτικό τρόπο, ώστε να είναι σίγουρος ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα των επισκεπτών.

Banner roll up κατασκευασμένο από την Typografos

Σε αυτή τη περίπτωση, όσο περισσότερο διαθέσιμο χώρο έχει στη διάθεση του τόσο το καλύτερο. Το Banner roll up που κατασκευάσαμε για τις Εκδόσεις του Κάμπου, πραγματικά έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Οδηγίες για Κόμικ – Πιστεύουμε ότι ο καθένας μας κρύβει έναν δημιουργό μέσα του. Για να σας βοηθήσουμε να εκφράσετε αυτά που θέλετε, σε συνεργασία με την ομάδα του Comicdom, τυπώσαμε οδηγίες για τη δημιουργία του δικού σας κόμικ!

Οδηγίες για να φτιάξει το δικό σου κόμικς, τυπωμένης από την Typografos

Για ένα event με την συμμετοχή τόπο πολύ κόσμου η καλή σήμανση είναι απαραίτητη. Για τον λόγο αυτό τυπώσαμε δεκάδες μέτρα σε μουσαμά και … Kappa Mount.

81Με μουσαμά

8… και Kappa Mount

Είμαστε σίγουροι ότι, αφού στηρίξαμε τόσο αποτελεσματικά μία διοργάνωση αυτού του μεγέθους, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οτιδήποτε χρειαστείς στο χώρο των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών αποτελεσματικά και στη καλύτερη ποιότητα.

Διατηρούμε τόσο φυσική παρουσία, όντας η ηγέτιδα εταιρία στο χώρο των εκτυπώσεων και των γραφικών τεχνών B2B στην Ελλάδα, όσο και διαδικτυακή με το πρώτο και μεγαλύτερο e-shop για τις Γραφικές Τέχνες και την Επικοινωνία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας είτε από κοντά είτε από το Internet.

Σ’ ευχαριστούμε για το χρόνο σου να διαβάσεις αυτό το άρθρο. Αν σε βοήθησε και πιστεύεις πως θα μπορούσε να βοηθήσει και κάποιο φίλο σου, τότε θα ήταν τέλειο να το κοινοποιήσεις… θα το εκτιμήσουν οι φίλοι σου … και φυσικά και εμείς 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *