ΑΙΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Οδηγίες Συμπλήρωσης & Επεξηγήσεις:

➊  Σας παρακαλούμε χρησιμοποιήστε «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ» ή «ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ» χαρακτήρες, ότι χρειάζεται κατά περίπτωση. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ GREEKLISH!

➋ Η επωνυμία επιχείρησης προτείνεται να είναι ακριβώς όμοια με την δηλωμένη στην εφορία.

➌ Στο email που θα δηλώσετε, θα λάβετε όλες τις  μελλοντικές μας επικοινωνίες. Αυτό επίσης θα χρησιμοποιηθεί και ως USERNAME όποτε πρέπει να είναι πραγματικό, να γραφτεί σωστά και να έχετε πρόσβαση.

➍ Εάν χρειαστούν αλλαγές στα καταχωρημένα στοιχεία,  δεν θα μπορούν να γίνουν μέσω της φόρμας, αλλά μόνο τηλεφωνικά και με email.

➎ Μέσα από το λογαριασμό σας, όταν ενεργοποιηθεί, θα μπορείτε να δηλώσετε διευθύνσεις παραλαβής και άλλα επιπλέον χρήσιμα στοιχεία.

Αφού συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πατήστε στο πλήκτρο “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

*ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΦΟΡΜΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΩΣΗ (RELOAD)  ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BROWSER ΣΑΣ

(Συμβατοί browsers: Chrome , Firefox, Edge, Safari)

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Ελλάδα

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Registering for this site allows you to access your order status and history. Just fill in the fields below, and we'll get a new account set up for you in no time. We will only ask you for information necessary to make the purchase process faster and easier.
Εγγραφή

χρειάζεστε κάποια διευκρίνηση;

επειδή πάντα μπορεί να συμβεί, σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια μορφή υποστήριξης για τις προϋποθέσεις ή την διαδικασία εγγραφής, επικοινωνήστε μαζί μας!

Είμαστε πάντα δίπλα σου! Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας και θα σου απαντήσουμε άμεσα.

επικοινωνία

επιτρεπόμενοι τύποι αρχείων: jpg, jpeg, png, gif, pdf