Καρτελάκια Πόρτας που δε θα περάσουν απαρατήρητα!

Typonews Τεύχος 15
Μάιος 4, 2015
Typonews Τεύχος 16
Μάιος 18, 2015

Καρτελάκια Πόρτας που δε θα περάσουν απαρατήρητα!

Καρτελάκια Πόρτας που δε θα περάσουν απαρατήρητα!

Γράφει: ο Μάκης Παπαδάτος

Τα Καρτελάκια Πόρτας (door hangers) χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια ως «μην ενοχλείτε» σε ξενοδοχεία, και ενοικιαζόμενα δωμάτια και είναι αναμφισβήτητα απαραίτητος εξοπλισμός σε μια τουριστική επιχείρηση.
Ωστόσο, το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος τους, η μεγάλη επιφάνεια εκτύπωσης και το σημαντικότερο, δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητα, αποτελούν πλέον ένα πολύτιμο εργαλείο marketing.
Ας δούμε μερικές περιπτώσεις που τα καρτελάκια πόρτας είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Διαφημιστικό φυλλάδιο

Στατιστικά μόνο το 10% των διαφημιστικών εντύπων θα φτάσει στον υποψήφιο καταναλωτή. Αυτό κατά βάση οφείλετε στο γεγονός ότι τα έντυπα αφήνονται στην είσοδο των κτηρίων, στα γραμματοκιβώτια και στην καλύτερη περίπτωση (όταν μιλάμε για πολυκατοικίες) στην είσοδό των διαμερισμάτων, κάτι που αφήνει την εντύπωση του σκουπιδιού.
Το Καρτελάκι Πόρτας είναι σίγουρα ακριβότερο από οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό φυλλάδιο, εφόσον θα χρειαστεί κοπτικό, αν αναλογιστούμε όμως ότι θα το δει το 100% των καταναλωτών, το επιπλέον κόστος θα αποσβεστεί άμεσα.

Do-Not-Disturb-Door-Hanger
Στο γραφείο

Προσωπικά δεν έχω πόρτα στο γραφείο μου, ωστόσο όταν για τον οποιοδήποτε λόγο θέλω κλειστή πόρτα θα πάω στην αίθουσα συσκέψεων, θα κρεμάσω το καρτελάκι που γράφει ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ και δεν θα με ενοχλήσει κανένας.

grafeio

Σε κοιτώνες

Στην Typografos.Gr έχουμε τυπώσει μερικές φορές Καρτελάκια Πόρτας για φοιτητικές εστίες (ιδιαιτέρα στις φοιτητικές εκλογές), αλλά ακόμα και για στρατόπεδα. Θυμάμαι όταν μας είχε έρθει μια παραγγελία για μοίρα καταδρομών που ενημέρωνε τα κομάντος την ημερομηνία για την καθιερωμένη 80ρα πορεία. Όσοι ξέρουν από ειδικές δυνάμεις κατάλαβαν.

Στον γάμο

Σε πολλούς γάμους υπάρχουν καλεσμένοι που έρχονται από μακριά και μένουν σε ξενοδοχεία που έχει φροντίσει να κλείσει το ζευγάρι.
Μια καλή ιδέα είναι να τους «υποδεχθεί» ένα καρτελάκι πόρτας που στην μία όψη θα έχει το καλώς ήρθατε και στην άλλη τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις (κρεβάτι, τελετή, τραπέζι, κλπ).

gamos hangers

Σ’ ευχαριστούμε για το χρόνο σου να διαβάσεις αυτό το άρθρο. Αν σε βοήθησε και πιστεύεις πως θα μπορούσε να βοηθήσει και κάποιο φίλο σου, τότε θα ήταν τέλειο να το κοινοποιήσεις… θα το εκτιμήσουν οι φίλοι σου … και φυσικά και εμείς:)