Η Graphica έκλεισε τις πόρτες της.

Η Graphica έκλεισε τις πόρτες της.

 

Φωτορεπορτάζ:
Νικόλαος Μενδρινός

Η Graphica,το μεγαλύτερο event για τις Γραφικές Τέχνες, έκλεισε την πόρτα της και η Typografos.Gr ήταν εκεί  δίνοντας την δική της δυναμική παρουσία με το «Print Odyssey», το απόλυτο εργαλείο για κάθε γραφίστα.

Οι χιλιάδες επισκέπτες της Graphica είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να επεξεργαστούν αυτή την καταπληκτική έκδοση που όμοια της δεν υπάρχει σε όλο τον πλανήτη.

Το Σάββατο 18 Απριλίου στις 6 το απόγευμα έγινε η κλήρωση του μεγάλου μας διαγωνισμού, δεκάδες γραφίστες, όλων των ηλικιών, ήταν εκεί περιμένοντας να ολοκληρωθεί η κλήρωση με δώρο ένα Print Odyssey αξίας 450€ ενώ άλλοι 10 τυχεροί κέρδισαν από μια κούπα πορσελάνης ή ένα mousepad.

Την κλήρωση πραγματοποίησε η κ. Μαίρη Παπαδάτου με τον δημιουργό του Print Odyssey κ. Γιάννη Μπαρκιρτζίδη. Ενώ ο κ. Μάκης Παπαδάτος  μοίρασε σε όλους του παραβρισκόμενους αναμνηστικά δώρα.

Στο επόμενο διάστημα θα δοθεί συνέντευξη τύπου για το Print Odyssey, που αλλού; Φυσικά στις εγκαταστάσεις της Typografos.Gr.

Ο μεγάλος νικητής ανάμεσα στον Γιάννη Μπακιρτζίδη και Μάκη Παπαδάτο

Ο δημιουργός του Print Odyssey Γιάννης Μπακιρτζίδης τους ιδιοκτήτες της Typografos.Gr Μαίρη Κολοτούρου -Παπαδάτου και Μάκη Παπαδάτο

Η ώρα για την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή έφτασε.

 

Το επετειακό μας ημερολόγιο για τα 10 χρόνια της Typografos.Gr έγινε ανάρπαστο.

Το ενημερωτικό μας φυλλάδιο με πρωταγωνιστή την μασκότ μας τον κύριο Φούλη.

Ο Γιάννης Μπακιρτζίδης κρατά το Print Odyssey, το νέο του δημιούργημα, και ο Μάκης Παπαδάτος  το Typodemons, την “βίβλο” των γραφικών τεχνών.

 Μπορεί ο μεγάλος νικητής να ήταν ένας, ωστόσο όλοι πήραν δώρο.

Ο Μάκης Παπαδάτος χάρισε σε όλους δώρα και εκείνοι του ανταπέδωσαν χαμόγελα χαράς.

Print Odyssey το απόλυτο εργαλείο. Typografos.Gr ο απαραίτητος συνεργάτης σας.Για να δείτε τις τιμές ή να προβείτε σε αγορά θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης. Dismiss